Aktuális


Nemesbük Község Önkormányzata

8371 Nemesbük, Petőfi u. 1.

06-83/344-888

nemesbuk8371@gmail.com

 

T á j é k o z t a t ó

 

Értesítem a T. Lakosságot, hogy a 2022. évi szociális tűzifa támogatás igényelhető!

 

A Képviselő-testület kérelemre szociális célú tűzifa támogatást biztosíthat annak a szociálisan rászoruló személynek, akinek a háztartásában az egy főre jutó havi jövedelem nem haladja meg a 114.000,- Ft-ot, egyedül élő személy esetén a 142.500,- Ft-ot és lakóingatlanának fűtését tűzifával biztosítja.

 

Kérelem nyomtatvány igényelhető a Zalacsányi Közös Önkormányzati Hivatal Nemesbüki Kirendeltségén (Nemesbük, Petőfi u. 1.) vagy letölthető a www.nemesbuk.hu és a www.njt.hu honlapról. A kérelmet 2022. november 10 - 2022. november 25. között lehet az Önkormányzati Hivatalban benyújtani.

 

A tűzifa támogatás megállapításához szükséges a háztartás tagjai kérelem benyújtását megelőző havi jövedelmének hitelt érdemlő igazolása.

 

Nemesbük, 2022. november 09.

 

 

                                                                                     Dr. Simotics Barnabás sk.

                                                                                              polgármester

 

Nyomtatvány letöltése

 

 


Népszámlálás- Belépési kód igénylése

belepes.nepszamlalas2022.hu  linkre kattintva a kérelmezőt átirányítja az Ügyfélkapu belépési oldalra, ott belépve meg kell adnia az e-mail címét, ahova kéri a kódot kézbesíteni illetve meg kell adni pontosan azt a címet, amire vonatkozóan a kérdőívet ki szeretné tölteni. Pár percen belül a kód megérkezik az e-mailjére.
Csatolt fájl(ok):
Nemesbük Község Önkormányzata - Magyar