Címlap Hírek HIRDETMÉNY Lakossági fórum

HIRDETMÉNY

 

Ezúton tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot és az Ingatlantulajdonosokat, hogy elkészült a Településrendezési eszközök (Településszerkezeti terv, Helyi Építési Szabályzat, Szabályozási terv) felülvizsgálatának és a Településfejlesztési Koncepció tervezet a  314/2012. (XI. 8.) Korm. rendeletben foglalt követelmények alapján. A dokumentumok a www.nemesbuk.hu honlapon és az Önkormányzatnál megtekinthetőek.

 

Nemesbük község Önkormányzatának Képviselő-testülete 7/2017. (IV.28.) számú rendeletével elfogadta a Partnerségi egyeztetés helyi szabályait, amely szabályozza a település településfejlesztési dokumentumainak, a településrendezési eszközeinek, a településképi arculati kézikönyvének és településképi rendeletének megalkotására, módosítására irányuló eljárások során a partnerek (lakosság, ingatlantulajdonos, civil szervezetek, gazdálkodó szervezetek) javaslatainak, észrevételeinek, véleménynyilvánításának rendszerét.

 

A Településfejlesztési Koncepció, a Településszerkezeti terv, Szabályozási terv és Helyi Építési Szabályzattal kapcsolatosan várjuk az észrevételeket, kérdéseket, javaslatokat mellyel kapcsolatosan az partnerségi egyeztetés 2018. október 12- én indul.

A Partnerségi vélemények beküldésének határideje 2018. november 9. 17.00 óra.

A "Partnerségi vélemény" tárgyú véleményeket levélben az Önkormányzat Polgármesteri Hivatal címére (8371 Nemesbük, Petőfi utca 1.) vagy e-mailen Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címre kérjük megküldeni.

2018. október 24-én szerdán 13.00 órai kezdettel

lakossági fórumot tartunk

a Művelődési Házban

(8371 Nemesbük, Rákóczi u. 62.)

 

A településrendezési terv készítése során a lakosságnak is lehetősége van arra, hogy a település jövőjének formálásába beleszóljon. A lakossági fórumon az elkészült munkarészek bemutatásra kerülnek, és azokra észrevételeket tehetnek.

A településrendezési terv és településfejlesztési koncepció készítése során számítunk a lakosság aktív részvételére. Kérjük, jelenlétével tisztelje meg a meghirdetett fórumot.

 

Nemesbük, 2018. október 12.

 

 

 

 

Dr. Simotics Barnabás  sk.

polgármester

 

 

 
Szavazások
Tetszik Önnek a település új honlapja?
 
Ki olvas minket
Oldalainkat 4 vendég böngészi

IT-Nav Hungary Kft. | "Az elsők közé navigáljuk!"