Címlap Hírek

HIRDETMÉNY

 

Ezúton tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot és az Ingatlantulajdonosokat, hogy elkészült a Településrendezési eszközök (Településszerkezeti terv, Helyi Építési Szabályzat, Szabályozási terv) felülvizsgálatának és a Településfejlesztési Koncepció tervezet a  314/2012. (XI. 8.) Korm. rendeletben foglalt követelmények alapján. . A dokumentumok a www.nemesbuk.hu honlapon és az Önkormányzatnál megtekinthetőek.

 

Zalaköveskút község Önkormányzatának Képviselő-testülete 6/2017. (III.28.) számú rendeletével elfogadta a Partnerségi egyeztetés helyi szabályait, amely szabályozza a település településfejlesztési dokumentumainak, a településrendezési eszközeinek, a településképi arculati kézikönyvének és településképi rendeletének megalkotására, módosítására irányuló eljárások során a partnerek (lakosság, ingatlantulajdonos, civil szervezetek, gazdálkodó szervezetek) javaslatainak, észrevételeinek, véleménynyilvánításának rendszerét.

 

A Településfejlesztési Koncepció, a Településszerkezeti terv, Szabályozási terv és Helyi Építési Szabályzattal kapcsolatosan várjuk az észrevételeket, kérdéseket, javaslatokat mellyel kapcsolatosan az partnerségi egyeztetés 2018. október 12- én indul.

A Partnerségi vélemények beküldésének határideje 2018. november 9. 17.00 óra.

A "Partnerségi vélemény" tárgyú véleményeket levélben az Önkormányzat Polgármesteri Hivatal címére (8354 Zalaköveskút, Fő utca 6.) vagy e-mailen Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címre kérjük megküldeni.

2018. október 24-én szerdán 12.00 órai kezdettel

lakossági fórumot tartunk

a Polgármesteri Hivatalban

(8354 Zalaköveskút, Fő utca 6.)

 

A településrendezési terv készítése során a lakosságnak is lehetősége van arra, hogy a település jövőjének formálásába beleszóljon. A lakossági fórumon az elkészült munkarészek bemutatásra kerülnek, és azokra észrevételeket tehetnek.

A településrendezési terv és településfejlesztési koncepció készítése során számítunk a lakosság aktív részvételére. Kérjük, jelenlétével tisztelje meg a meghirdetett fórumot.

 

Zalaköveskút, 2018. október 12.

 

 

 

 

Tolnai István

polgármester

 

 

Településrendezési eszközök

(Településszerkezeti terv, Helyi Építési Szabályzat, Szabályozási terv)

felülvizsgálata és Településfejlesztési Koncepció tervezet

 

MEGALAPOZÓ VIZSGÁLAT


TELEPÜLÉSFEJLESZTÉSI KONCEPCIÓ

 

JÓVÁHAGYANDÓ MUNKARÉSZEK
TELEPÜLÉSSZERKEZETI TERV
HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZAT

 

ALÁTÁMASZTÓ MUNKARÉSZEK

 

TELEPÜLÉSI ÖRÖKSÉGVÉDELMI HATÁSTANULMÁNY

 

Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat

 

Megtekintés


 

Tájékoztatás a bölcsődei ellátás kötelezettségéről

Megtekintés


 

Tájékoztató a kéményseprésről

Megtekintés


 
További cikkeink...
Szavazások
Tetszik Önnek a település új honlapja?
 
Ki olvas minket
Oldalainkat 5 vendég böngészi

IT-Nav Hungary Kft. | "Az elsők közé navigáljuk!"